Om Danmarks Skiforund

Find her information om forbundet, hvem vi er og hvad vi laver

Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Telefon: 43454835
E-mail: skiforbund@skiforbund.dk

CVR nr.           0047166918

Bank og konto oplysninger:

BANK:             Sydbank
Reg.:                 8075
Konto nr.:        1062136
IBAN:               DK7280750001062136
SWIFT:            SYBKDK22

Skiklubberne har hver især deres eget identitet, men bruger Danmarks Skiforbund til løsning af en række fælles opgaver.

Kontingent: Klubberne betaler et kontingent til danmarks Skiforbund, som hvert år fastsættes på forbundets repræsentantskabsmøde. Kontingent fastsat ved repræsentantskabsmødet 2020 er 45 kr. pr klubmedlem.

Danmarks Skiforbunds bestyrelse består af 7 personer valgt på det årlige repræsentantskabsmøde. Bestyrelsen styrer Danmarks Skiforbund både i relation til udvikling og drift. Bestyrelsen støttes i det daglige arbejde af et sekretariat, som hører til i Danmarks Idrætsforbunds kontorhus – Idrættens Hus.

Sekretariatet har følgende adresse:

Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

e-mail: skiforbund@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund varetager mange opgaver – bl.a.:

Information, kommunikation og web
skiforbund.dk er der skabt en fælles aktivitetskalender. Her kan klubber og aktivitetsudvalg annoncere de aktiviteter de ønsker skal være åbne for alle, der er medlem af en skiklub under skiforbundet.

Klubmail
Danmarks Skiforbund udsender flere gange årligt en såkaldt klubmail til klubbestyrelser, udvalgsmedlemmer – og en masse andre skiinteresserede. Klubmailene indeholder et nyhedsbrev fra forbundet samt massevis af kursus-, konkurrence- og turinvitationer. Tilmeld dig klubmailen her eller send en e-mail til klub@skiforbund.dk, hvis du vil med på mail-listen. Skriv på din e-mail “ønsker at modtage klubmail”.

Events
Ved forskellige events går Danmarks Skiforbund ind i en koordinerende rolle på vegne af den organiserede skisport. Forbundet tager gerne imod forslag og ideer til forskellige events der på tværs af forbundets klubber kan være med til at øge skiglæden blandt klubbernes medlemmer.

Konkurrenceaktiviteter
Danmarks Skiforbund er arrangør af nationale konkurrencer inden for disciplinerne langrend, rulleski, alpint, snowboard, telemark og freestyle. I rulleski og alpint er der tale om flere årlige stævner – mens der inden for de andre discipliner foreløbig kun er tale om et enkelt stort stævne årligt – nemlig Danmarksmesterskaberne.

Uddannelse
I Danmarks Skiforbunds regi gennemføres en række forskellige kursus- og uddannelsesaktiviteter. Det gælder uddannelse af instruktører til skigymnastik, langrendsinstruktører, snowboardinstruktører, telemarkinstruktører og alpine trænere. Den alpine uddannelse lå tidligere i Danmarks Skiforbunds regi, men blev i efteråret 2000 skilt ud og placeret i den nye organisation, Den Danske SkiskoleDen danske Skiskole er en selvstændig del af Danmarks Skiforbund.

Udvikling
Bestyrelsen er nu i gang med et strategiprojekt i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF). Se Gameplanen her

Talerør
Danmarks Skiforbund er talerør for skisporten, skiklubberne og eliteskiløberne i mange sammenhænge. Det gælder i forhold til Danmarks Idræts-Forbund (DIFDanmarks Olympiske Komité, Team Danmark (TD), FIS (det internationale skiforbund), Friluftsrådet m.m. Det gælder i forhold til medier, der har brug for svar på forskellige faglige spørgsmål inden for skisporten. Og det gælder i forhold til et væld af andre instanser, interessegrupper og enkeltpersoner, der har små og store spørgsmål inden for skienes verden.http://www.fis-ski.com

Love for Danmarks Skiforbund:

Hent love for Danmarks Skiforbund her.