Medlemsfordele

Herunder finder du de fordele man som klub har ved at være medlem af Danmarks skiforbund.

Sportsligt har Danmarks Skiforbund kraftcentre inden for de forskellige aktiviteter. Her kan klubbernes atleter komme til træningssamlinger og derigennem forbedre teknikken og måske komme på et af kraftcentrenes udvalgte hold og måske blive udtaget til landsholdet. Det er forbundets klubber der driver disse kraftcentre.

Som medlem af Danmarks Skiforbund har klubber mulighed for at låne et sæt rulleski. Læs mere om det her…

Klubben er som medlem af Danmarks Skiforbund dækket ind under den kollektive forsikring som DIF og DGI har indgået med Tryg Forsikring. Læs mere her….

Danmarks Skiforbund har forskellige samarbejdspartnere, der støtter op om Danmarks Skiforbund, vores eliteløbere samt vores medlemmer (klubberne). Det betyder at medlemsklubber kan gøre brug af de fordele og rabatter, som tilbydes klubberne:

Skiklubbernes hotel i Zell am See:
Familien Mayr i Bruck am Grossglocknerstrasse har stillet Villa Lukashansl til rådighed, eksklusivt for Danmarks Skiforbund. Villaen ligger blot 10 min. buskørsel fra Zell am See skiområde med 130 piste kilometer og har snegaranti på Kaprun Gletscheren. Lækkert skiområdet med masser af udfordringer. Liftanlæggene udbygges og moderniseres løbende, ligesom området er 100% dækket af kunstsneanlæg.

Skiklubbernes hotel i Zell am See/Brock, Østrig, Hotel Villa Lukashansl, læs mere om hotellet her…

Trysil destination i Norge:
Alpin Kraftcenter Danmark (AKD) har indgået en fantastisk samarbejdsaftale med SkiStar i Trysil og Rennskolen i Trysil omkring en fælles satsning på at opbygge en stærk dansk base for sportslige skiaktiviteter på Trysil. Aftalen forventes at give gode betingelser for alle danske skiklubber, der ønsker at styrke sine aktiviteter på sne. Læs merer her…

Sportslige aftaler (kontakt info@skiforbund.dk, for spørgsmål):
Tøj: C*RAFT (rabataftale på indkøb af tøj).

Sportsure: Suunto (støtter elitearbejdet i Danmarks Skiforbund).

Udstyr: Rossignol ski

Udstyr: Atomic ski

Udstyr: Steep & Deep

Klubaftaler:
SAS Sportsrejser
Danmarks Skiforbund har en bookingaftale med SAS, hvor man kan booke sportsrejser.
Dette gøres via SAS hjemmeside.

Du finder det her https://www.sas.dk/flyv-med-os/sportsrejser/ her klikker du på linket Book SAS sportspriser her skal du vælge Danmarks Skiforbund fra Drop Down menuen

I slutningen af bookingen, hvor du skal oplyse kreditkortinformationer, er der dette link: “Hvis muligt, indtast venligst din virksomhedskode (CMP)” klik på linket og indtast Virksomhedskode (CMP). Derefter afslutter du med at bekræfte bookingen.

Danmarks Skiforbunds CMP: SPDSKDK

Uddannelse:
Derudover har klubberne mulighed for at søge bistand fra sekretariatet, deltage i netværksmøder samt deltage i kurser og uddannelser udbudt af Den Danske Skiskole og DIF.