Fra Facebook

Timeline PhotosFIRST WORLD CUP VICTORY for Erik Valnes! That was surely some tough racing out there today 💪

The #fiscrosscountry World Cup season 2020/21 has officially begun! 💥

📷 by Nordic Focus Picture Agency
... See MoreSee Less

Det er trist, men grundet COVID-19 har arrangørerne af Freeride DM 2021 besluttet at udsætte eventet til 2022.FREERIDE DM (SKI & SNB) 2021 UDSKYDES TIL 2022!

Det er med stor skuffelse at styregruppen bag Freeride DM må erkende, at et Freeride DM 2021 i Fieberbrunn ikke bliver en mulighed den kommende vinter. Det event vi havde arbejdede hen imod kan desværre ikke realiseres, hvilket vi har taget konsekvensen heraf. Med tiltagende restriktioner, stigende smittetryk og en særdeles usikker vintersæson i vente, er det ikke muligt at afholde Danmarks hyggeligste skievent den kommende sæson. Hvis vi er så heldige, at rejsevejledningen tillader muligheden om at rejse til Fieberbrunn i uge 7, vil diverse tiltag og restriktioner desværre stadig sætte en markant stopper for det planlagte arrangement. Derfor ser vi desværre ingen anden udvej end at udsætte eventet til uge 7 i 2022. Dog er det med stor optimisme at vi vender tilbage, ENDNU STØRRE OG ENDNU VILDERE i 2022!

Har du allerede booket din tur til Fieberbrunn i uge 7? Eller bevarer du stadig optimismen om at komme afsted!? Så læs mere herunder!

-- Freeride DM Powder Days 2021 - SHRED EDITION --
Hvis muligheden byder sig, og det på sikker vis er muligt at være i Fieberbrunn i uge 7 den kommende sæson. Så vil styregruppen bag Freeride DM være tilstede, og inviterer gerne til fælles pudderskiløb på bjerget, men intet officielt Danmarksmesterskab i freeride for ski og snowboard, men en mindre version af Freeride DM Powder Days er planen. Mere info følger når vi kommer nærmere på uge 7, 2021. Følg med på Freeride DM FB - www.facebook.com/FreerideDM

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en mail på info.freeridedm@gmail.com.
... See MoreSee Less

Mens han venter på at sneen falder i Norge og de alpine konkurrencer kan begynder har Marcus Vorre fuld fokus på den fysiske træning. 💪🏋️‍♀️⛷

fb.watch/1ZQi1vA98y/
#danmarksskiforbund
#dskif
... See MoreSee Less

page.php