Freestyle

Freestyle skiløb under Danmarks Skiforbund har mange ansigter. Du kan tage på ture med din klub, dyrke konkurrence i freestyle skiløb.

Freestyle Kraftcenter Danmark blev etableret i 2017 og har til formål:

  1. At understøtte skiklubber under Danmarks Skiforbund med rekruttering samt talentudvikling inden for freestyle ski- og snowboard.
  2. At fremme og udbrede kendskabet til freestyle og freeride ski- og snowboardsport.
  3. At medvirke til udvikling og implementering af aldersrelateret træning.
  4. At medvirke til udviklingen af dedikerede ski- og snowboardatleter frem mod deltagelse i national og international freestyle ski- og snowboardsport.
  5. At supportere og drive eliten indenfor freestyle ski og snowboard.
  6. At samle, koordinere og udvikle alle operationelle aktiviteter under punkt 1-5.

På konkurrence siden har de danske Freestyle skiløbere aldrig været bedre og de træner henimod at kvalificere sig til OL 2018

Den årlige alpine skitur er et vigtigt element i livet hos mange skiklubber. Her er klubliv og skiløb i centrum, og der er tradition for intensivt og lærerigt skiløb med klubbens egne danske instruktører.

Danmarks Skiforbund arbejder tæt sammen med Den Danske Skiskole, hvor du kan tage en international uddannelse som skiinstruktør og skilærer. Uddannelsen er af høj kvalitet, og giver dig mulighed for at undervise i skiklubberne – eller på destinationer rundt omkring i Europa.

Del