World Snow Day 21. januar 2018

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21/01/2018

Om World Snow Day

FIS World Snow Day er en årlig tilbagevende begivenhed, der oprettet af det internationale skiforbund (FIS), for gøre en ekstra indsats for, at endnu flere børn og unge i alderen 4-14 år får en fantastisk dag på ski og bliver fascineret af skisporten. I 2018 arrangeres der mere end 500 events i 39 lande.

FIS World Snow Day på Vallåsen søndag den 21. februar arrangeres i fællesskab af Danmarks Skiforbund, Skiklub Hareskoven og Vallåsen/Branäs Gruppen samt med instruktører fra andre skiklubber på Sjælland.

Det er andet år i træk, der afvikles en gratis dag på ski for børn, på Vallåsen i Sydsverige, kun 1,5 times kørsel fra København, og efter sidste års store succes med 200+ deltagende børn gælder vi os til at gentage FIS World Snow Day, hvor vi forventer en endnu større deltagelse.

Denne fantastiske dag, som åbner en helt ny verden for børn og unge med skiløb og snowboard, indeholder skileje, undervisning, liftkort, konkurrencer, mad og drikke for alle børn og unge fra 4 til 15 år, og påVallåsen er det hele gratis for deltagerne i denne aldersgruppe. Voksne (16+) kan også deltage på dagen med mulighed for tilkøb af liftkort og skileje. Det vil også være muligt for alle deltagere at tilkøbe transport med bus.

Vallåsen har en lang tradition for danske skigæster, hvor nogle står på ski for første gang, og andre deltager f.eks. hver fredag aften på Skiklubben Hareskovs ”Aftenski på Vallåsen” med alminelig tekniktræning, porttræning, freestyle eller snowboard.

Tilmelding:

Arrangementet er åbent for alle, og du kan gå direkt til tilmeldings- og betalingssystemet ved at benytte følgende link:

Genvej til tilmelding på medlemsportalen

Følgende er dog gældende for deltagelse på FIS World Snow Day:

• Er du ikke medlem af Skiklubben Hareskov skal du oprette en gæstekonto under fanen Indmeldelse, hvor der for voksne (18+) opkræves et oprettelsesgebyr på 50 kr. (*eksterne instruktører se nederst på siden).
  • Herefter kan du logge ind på medlemsportalen medlem.hareski.dk, og gennemfører tilmeldingen med samme metode som almindelige medlemmer, inklusiv både gratis tilmelding og tilkøb for voksne og eventuel tilkøb af transport med bus.
    Vil du opleve et typisk klubarrangement fra start til slut kan det anbefales at vælge transporten med fælles busser til Vallåsen, som tilkøb, hvilket giver en god start på arrangementet og sikre optimal information på dagen.
  • Har du prøvet skiløb før og ønsker at prøve kræfter med freestyle kan du vælge twintip ski, men alle andre skal vælge almindelige ski til dagen.

God fornøjelse med tilmeldingen (der er et maksimum af 250 gratis billetter). Spørgsmål rettes til info@hareski.dk

Program for dagen:

08:45 – 09:45 Ankomst samt udlevering af liftkort og evt. udstyr
09:45 – 10:00 Velkomst på FIS World Snow Day v/Danmarks Skiforbund og Skiklubben Hareskov
10:00 – 11.00: Aktivitet I på bakken
11:15 – 12.15: Aktivitet II på bakken
12:15 – 13.15: Frokost og mød skiklubberne
13:15 – 14.15: Aktivitet III på bakken
14:30 – 15.30: Aktivitet IV på bakken eller deltagelse i frivillig konkurrence
15:40 – 16.00: Afslutning med bl.a. udlevering af diplomer

Aktiviteterne kan være flere ting, som almindelig undervisning eller introduktion til porte og freestyle afhængig af deltagerne skiniveau og ønsker. Der er selvfølgelig undervisning til målgruppen af børn og unge, men Skiklubben Hareskov forventer også at tilbyde gratis undervisning til voksne i det omfang der er frivillige instruktører nok på dagen.

Kategori: Rettesnor for indplacering på skihold:
Begynder Første gang på ski (0 ugers erfaring)
Begynder Har haft ski på før (enkelte dages erfaring)
Letøvet For dem der kan køre ned af grønne og blå bak- ker (1-2 ugers erfaring)
Øvet For dem der kører blå og røde pister (3-8 ugers erfaring) med parallelle ski
Erfaren For dem der behersker det meste og kører røde og sorte pister (mere end 8 ugers erfaring)
Ekspert For dem der behersker det hele og kan køre sikkert overalt uanset terræn og føre men har behov for finpudsning

Ovenstående er kun vejledende.