Nordisk Urban Ski Camp, København 2020

Date & Time

juni 26, 2020 - juli 2, 2020

Københavns Skiklub Børne/ungdoms afdeling inviterer hermed til Urban Ski Camp i København for 10-18-årige både alpin- og langrends skiløbere. Programmet for ugen kommer bl.a. til at byde på rulleski/skiløb ved og på det nye CopenHill, fysisk træning i skovene omkring København, sociale aktiviteter og Tivolitur.

Søndag 28 juni (aften) – torsdag 2 juli 2020 (morgen)

Indkvartering
Vi skal bo i det helt unikke spejdercenter – DDS Center Holmen (2.5 km fra Tivoli, Havnebadet på Islands brygge og CopenHill, 1 km fra Christianshavns Metro station). Indkvartering sker så vidt muligt klubvis, i 4-10 personers værelser eller sovesale (madrasser på gulv). Der er plads til max. 80 personer i centret til overnatning, madlavning og spisning.

Pris
Prisen for deltagelse bliver 1750,- pr. barn/ung, hvilket dækker:
Overnatning søndag-torsdag
Alle måltider fra søndag aften – torsdag morgen
Alle aktiviteter/træning og sociale aktiviteter
Tivolitur incl. indgang, turpas og middag i Tivoli
Transport under campen, incl. transport af udstyr
Deltager T-shirt

Derudover kommer tillæg for liftkort til alpin-deltagerne på 400,- for 2 træningspas. Hvis man ikke har et årskort i forvejen.

Transport til og fra campen dækkes af deltagerne selv.

Træner pris
Hver klub kan deltage med en gratis træner pr. 10 deltagere. Øvrige medfølgende trænere skal betale normalpris 1750,-.

Medrejsende forældre
Det er muligt for evt. medrejsende forældre at deltage til det sociale arrangement mandag aften, hvor vi laver fælles grill-middag inkl. drikkevarer. Pris for dette bliver 150 kr. Vi vil gerne have hjælp til praktiske ting som madlavning, afrydning mv. under campen af forældre, dette angives ved tilmelding. Forældre skal selv sørge for at booke overnatning (vær opmærksom på EM i fodbold i København i perioden!)

Udstyr
Deltagerne skal selv medbringe ski-/rulleskiudstyr, sovepose, lagen og øvrigt udstyr til træning. Vi har lejet 40 sæt rulleski, så alpinisterne kan prøve på rulleski. Alpint skiudstyr kan lejes ved CopenHill til nedsatte priser.

Tilmelding
Tilmelding sker klubvis inkl. Betaling af depositum via dette link  senest d. 25. marts 2020.
I skal angive antal deltagere i de forskellige discipliner og ca antal deltagende forældre.

Hvis der er spørgsmål til tilmelding, kontakt Jakob på jakob@ghisler.dk, tlf. 28880552.

Når vi kommer tættere på ankomst, bliver I bedt om at udfylde præcise data om alle deltagere.

Mange hilsner og på gensyn,
KS Børne / ungdomsafdeling

Københavns Skiklub Børne/ungdoms afdeling inviterer hermed til Urban Ski Camp i København for 10-18-årige både alpin- og langrends skiløbere. Programmet for ugen kommer bl.a. til at byde på rulleski/skiløb ved og på det nye CopenHill, fysisk træning i skovene omkring København, sociale aktiviteter og Tivolitur. Søndag 28 juni (aften) – torsdag 2 juli 2020 (morgen)…

single.php