DM langrend 2023

Date & Time

februar 2, 2023 - februar 5, 2023

DM langrend i Ulrichehamn 2.-5. februar 2022

Det er med fornøjelse, at vi nu kan udsende invitation til DM langrend 2023. Du kan nu reservere dagene i dine skiplaner for den kommende vinter.

Efter de sidste to års erfaringer og udfordringer med corona, har vi valgt at arrangere DM i Ulricehamn i sydsverige af flere årsager. Vi anser stadig corona som en ubekendt faktor for afviklingen af DM, som vi dog tror vil påvirke et arrangement i Sverige relativt mindre. Desuden fik vi rigtig gode erfaringer med afvikling af DM i Sydsverige sidste vinter og det vil vi gerne udvikle yderligere på. Vi holder derfor en pause fra Kvitåvatn, som har været fast destination i næsten 20 år, men forventer at være tilbage på Kvitåvatn i 2024.

Vi har med erfaringerne fra sidste år lavet et kortere konkurrence program og sammen med den kortere transporttid, håber vi, at kunne tiltrække deltagere, som ikke tidligere har haft mulighed for at tage en hel uges ferie uden for skoleferien.

Vi håber at rigtig mange har lyst til at støtte op om dette nye tiltag, og at vi ser en masse både nye og gamle ansigter når det brager løs i februar.

Nyhedsbrev om DM Langrend – tilmeld her

Program (detaljeret program kommer senere)

Dato Aktivitet
Torsdag 2. februar Korte distancer, fri stil, Individuel start kl. 13.00
Fredag 3. februar Sprint, knock-out metoden
Lørdag 4. februar Sprint stafet, 2 personer på et hold, klassisk + fri
Søndag 5. februar Mellem distancer, klassisk teknik, Fællesstart kl. 09.00

Overnatning
Vi har forhåndsbooket Lassalyckan Hotel, som ligger lige ud til løjperne og skistadion. Hvis man vil bo her skal man oplyse en bookingkode ved bookning (nærmere info om kode og bookning kommer snarest).
I øvrigt er der rig mulighed for overnatning i Ulrichhamn i både hytter, airbnb og andre hoteller.

Transport
Starttidspunkter er planlagt efter, at jyder kan tage færgen over onsdag aften efter arbejde og nå hjem med færgen søndag.

Følg med
Hjemmeside  
Facebook-side
Transport og indkvartering (Fb)

Hent den foreløbige invitation her

Mange ski hilsner
Stævneledelsen
Ulrich Ghisler og Thomas Behrens, Københavns Skiklub og Carsten Helmuth Pedersen, Aalborg Skiklub

DM langrend i Ulrichehamn 2.-5. februar 2022 Det er med fornøjelse, at vi nu kan udsende invitation til DM langrend 2023. Du kan nu reservere dagene i dine skiplaner for den kommende vinter. Efter de sidste to års erfaringer og udfordringer med corona, har vi valgt at arrangere DM i Ulricehamn i sydsverige af flere…