Danmarks Skiforbund & DIF Soldaterprojekt har indgået et samarbejde for gruppen af skadede veteraner

DIF Soldaterprojekt logo

Samarbejdsaftale

DIF Soldaterprojekt og Danmarks Skiforbund har indgået et samarbejde om, at tilbyde skadede veteraner muligheden for at prøve kræfter med skisport.

​DIF Soldaterprojekt og Danmarks Skiforbund vil forsøge at lokalforankre så meget af aktiviteten som muligt, men samtidig skabe mulighed for at skadede veteraner kan erhverve sig kompetencer inden for instruktørvirke på ski under særlige forhold. Instruktørvirket vil i første omgang primært være med udgangspunkt i langrend.

​DIF Soldaterprojekt og Danmarks Skiforbund arbejder også på at kunne lave nogle introduktionsdage til Biathlon, (skiskydning).

​Er du interesseret I at høre mere om mulighederne i dit lokalområde, eller har særlig interesse i noget af ovenstående kan du kontakte DIF Soldaterprojekt HER