BRC – Basic Race Coach uddannelse

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Alpin, For Skiklubberne, Forside slider, Generel info, Nyheder

Drømmer du om at undervise i konkurrence skiløb og blive en del af Danmarks Skiforbunds træner-team, så tag med på Den Danske Skiskoles BCR kursus i uge 41 og åben døren til et spændende alpint miljø!

BRC er basis uddannelsen for alpint konkurrence skiløb. Uddannelsen består af 8 kursusdage med træning i egenfærdighed, portsætning og teori målrettet konkurrence skiløb i slalom og storslalom.

Hvis du går med en drøm om at arbejde med eller få en bedre forståelse for konkurrence skiløb, så åbner BCR-uddannelsen en masse nye døre for dig og dit skiløb. Kurset byder på spændende skiteori, egenfærdighed i relation til slalom og storslalom, praktisk erfaring med portsætning og portkørsel, videoanalyse, foredrag i fysisk træning og meget mere. Du kan læse mere om uddannelsen her.

Kravet for at komme på BRC er en bestået BSI1 og kendskab til portkørsel, enten gennem en bestået PSI1 eller som tidligere/aktiv løber under DSkiF. Hvis du er interesseret i at deltage, men skulle mangle at opfylde nogle af kravene, så kontakt Den Danske Skiskole her: info@dendanskeskiskole.dk.

Lyder dette som noget for dig? Så tilmeld dig her:

https://dendanskeskiskole.dk/kursus/kalender/1581