Fra Facebook

Træn om sommeren og bliv klar til vinteren!

SKIRELATERET TRÆNING PÅ STRANDEN er den anden video i serien af træningsvideoer, som kan være med til at sikre din ski-form til den kommende vintersæson. Alle øvelser er skirelaterede, alle øvelser er med udgangspunkt i brug af de naturlige omgivelser, og alle øvelser i denne serie af træningsvideoer er med forklaringer og variation i øvelser og valg at træningssteder.

Øvelserne er udført af:
Esther bojsen-Møller og Oskar Løwenstein

Se også den første video med bymiljøet som "fitness center" her: youtu.be/Bjwdzumbd4A

Mangler du mere inspiration, så tag et kig på Svinetræning. De gør det godt!

Mangler du yderligere inspiration, så vær aktiv i din skiklub. Hvis du ikke allerede er medlem af en skiklub, så det på tide at du får meldt dig ind. Du finder en liste over alle danske skiklubber her:
www.skiforbund.dk/skiklubber-2/

Vi ønsker dig en solrig, aktiv og skirelateret sommer!
... See MoreSee Less

Ekstraordinær pulje til sommertiltag i idrætsforeningerne
Står din forening og mangler økonomisk hjælp til at sætte gang i nye sommertiltag, til at byde nye aktive og frivillige velkommen eller til at række ud til de medlemmer, der holder en rigeligt lang corona-pause? Så er Sommerpuljen noget for dig.

www.skiforbund.dk/10100-2/
... See MoreSee Less

3 weeks ago

Danmarks Skiforbund

DIF OG DGI’s CORONA-HJÆLPEPULJE ÅBNER IGEN
DIF og DGI’s corona-hjælpepulje er blevet tilført ekstra midler og kan frem til fredag klokken 12 søges af foreninger, som ikke allerede har søgt puljen.

www.skiforbund.dk/dif-og-dgis-corona-hjaelpepulje-aabner-igen/
... See MoreSee Less

Den danske skiskole

Den Danske Skiskole
Den Danske Skiskole (DDS) er en selvstyrende organisation stiftet i 1999 gennem et samarbejde mellem Danmarks Skiforbund, Danmarks Idræts Forbund og Danish Association of Professional Ski Instructors (DAPSI).

Samarbejdspartnere

page.php