Fra Facebook

Kort resume fra Danmarks Skiforbunds bestyrelsesmøde lørdag den 9. november 2019:
---
I lørdags var Danmarks Skiforbunds bestyrelse samlet til heldagsbestyrelsesmøde i Danmarks Skiforbunds lokaler.
---
På mødet arbejdede bestyrelsen på den fortsatte strategiimplementering, hvor primært rekruttering og fastholdelse fyldte timerne. Bestyrelsens ønske og ambition er at dansk skisport skal udvikles via klubbernes aktiviteter, og derved gøre skiklub fællesskabet endnu mere interessant for alle skiløbere og af den vej sikre fastholdelse af eksisterende medlemmer og rekruttering af nye medlemmer. Skiforbundets primær indsats er at understøtte klubberne i deres arbejde, så klubberne fortsat udvikles så klubbernes eksisterende aktiviteter styrkes og synliggøres.
---
Danmarks Skiforbunds elitearbejde blev diskuteret på mødet, med fokus på den overordnede strategi og tilhørende elitepolitik som trænger til en opdatering, så elitearbejdet gøres endnu mere transparent, dels for atleter og klubber, men også for de nedsatte kraftcentre.
---
DSkiF budget 2020 blev anden behandlet og godkendt, så budget 2020 nu er færdig behandlet. I budget 2020 er der sat endnu mere fart på strategiimplementeringen, via en styrket indsats ud mod klubberne.
---
Udover de strategiske forhold blev DSkiF samlede samværs- & ernærings politikker godkendt, så at Danmarks Skiforbund nu, dels opfylder alle nationale og internationale standarder på området, men også så Skiforbundet er klar i kommunikationen omkring hvad er acceptabel adfærd og hvad er uacceptabel adfærd, samt hvordan skal en atlet eller leder forholde sig, hvis kritiske situationer opstår. Politikkerne vil blive formidlet på Danmarks Skiforbunds hjemmeside.
---
Bestyrelsen blev også opdateret på arbejdet med udvikling af Danmarks Skiforbunds Gameplan, som forventes afsluttet ultimo december 2019.

Pbv./ Kenneth Bøggild
... See MoreSee Less

3 days ago

Danmarks Skiforbund

Se her, hvad de heldige børn laver for at træne skiløb i Hobro Skiklub ⛷️⛷️😀 ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Danmarks Skiforbund

Casper Dyrbye - Alpin skiløber er i fuld gang med at pudse formen af til han om 2 uger skyder sæsonen i gang med den første konkurrence.

Som medlem af en skiklub har du også mulighed for allerede nu at pudse din form af så du er 💯% klar til at komme på sne.
www.skiforbund.dk/skiklubber-2/

#blivbedrepåskiAfsluttede en 2 ugers træningcamp med 2 dage storslalom i Pitztal🇦🇹⛷. Vejret var noget af et mix med blæst, tåge, sne, regn og sol, hvilket også resulterede i at gondolen ikke åbnede 2 af dagene.🚫🚡 Men på trods det uforudsigelige vejr fik vi endnu en god træningscamp i bogen💪🏻✅ og formen virker klar til de første konkurrencer om mindre end 2 uger!!!😎💯

Nu har jeg et par dage med restitution og fysisk træning, inden næste og sidste camp før de første konkurrencer😴🏋🏽‍♂️

📸: Peter Szollos Nivelco Racing Team

Fischer Ski
NOCCO Danmark
A/S Dansk Autogen Service
Vallåsen | Ulricehamn Ski Center | Branäs
Skiklubben Hareskov
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Danmarks Skiforbund

Ja man kan komme langt med at træne i Danmark. Rulleski og Thoraxtræner fremhæves her som mulighed:-) Skiklubberne står klar, ikke kun med rulleski og Thoraxtræning men med aktiviteter hele året rundt, i alle ski discipliner og det på sne og udenfor sne-sæsonen. Meld dig ind i en skiklub og bliv bedre til at stå på ski, se hvor din skiklub ligger på www.skiforbund.dk/skiklubber-2/ ... See MoreSee Less

Den danske skiskole

Den Danske Skiskole
Den Danske Skiskole (DDS) er en selvstyrende organisation stiftet i 1999 gennem et samarbejde mellem Danmarks Skiforbund, Danmarks Idræts Forbund og Danish Association of Professional Ski Instructors (DAPSI).

Samarbejdspartnere